Povestea noastra incepe din 2017 cand ne-am cunoscut dar pasiunea pentru fotografie a hibernat in inimile noastre inca de cand eram mici copii.

Pentru cei care ne vizitati site-ul pentru prima oara si pentru cei care nu ne cunoasteti, ne bucuram ca sunteti aici.
 Ideea acestui portofoliu este sa impartasim cu voi lucrarile adunate de-a lungul timpului si posibil in viitor sa publicam si un blog cu povestioare mai lungi sau mai scurte din diferitele experiente fotografice.

Ca sa fie mai usor, ne vom prezenta pe rand! 


Salutare! Alin Avram aici 👋

Despre mine imi place sa cred ca sunt pasionat de tot ce este frumos si interesant: dans, muzica, tehnologie, gadget-uri, munti, natura samd.
Ca un scurt istoric, imi amintesc cu drag despre primul aparat foto pe film - de unica folosinta - castigat la Chipicao...da, cornurile alea cu ciocolata, Chipicao. Experienta cu acel aparat a fost scurta, la fel ca si filmul de 39 de cadre, pregatit de tati cu instructajul aferent. Dupa scurt timp "m-am digitalizat" si cu aprobare sau fara (scuze tati) am inceput sa exploatez noul aparat al familiei, un Sony Cyber-Shot de 5mpx....wow, deja vedeam in 4K.

Din 2016 insa am trecut pragul maturitatii si am inceput mai serios sa invat despre fotografie. De atunci, o parte din timpul meu liber, pe langa alte activitati, il dedic fotografiei. Din pozele de mai jos reiese ca sunt pasionat de natura, in special de munti, deci oricand am ocazia, imi iau "rucsacul plin de prieteni" si pornim in drumetie.

De multe ori cand ne planuim un concediu la mare sau intr-o tara in care este cald si bine, ajungem la munte si la frig, deci in concluzie:
Iubesc frigul si ceasca de cafea bauta dimineata in zapada.
Well hello, hello! Aici Roxana Avram
 Inginer cu acte in regula, si pasiuni diverse si schimbatoare uneori. Imi plac oamenii, emotiile si explorarea. Prin urmare citesc ici colo articole de psihologie, urmaresc cu pasiune comportamentul uman si invat constant din el. Fotografia a fost si ea o placere din timpul liceului, insa pe atunci nu eram sigura de ce anume imi place. Acum imi este putin mai clar, si anume, se leaga de acest "human side", surprinderea omului in toate ipostazele sale. Consider ca o poza este o fractiune de secunda din sufletul omului respectiv, de aceea sunt fan instantanee, portrete si fotografie de strada/fotoreportaje. Desigur, iubitor de natura si frumos fiind, cochetez si cu fotografia de peisaj. 
All in all, sunt un admirator al vietii si al efemerului, aruncand ochii peste tot ce misca in jur si absorbind toata energia prin vorba, fapt si fotografie. De cativa ani sunt si voluntar la o organizatie non guvernamentala care se ocupa de salvarea cateilor si pisicilor, astfel ca am inceput sa pozam si animalute minunate pentru care speram sa gasim casa si familia permanenta. Nu in ultimul rand, imi place sa scriu sub impulsul momentului fapte, ganduri, stari si sa surprind cum pot lumea prin ochii mei curiosi si sper sa ii fac si pe ceilalti sa fie curiosi si dornici sa se descopere.
Back to Top